Ušće BB, (mali krug - kod Asteriksa), Novi Beograd, Tel. 062/262-212  

Blog

34. rođendan splava Hua Hua

34. rođendan splava Hua Hua

Centar boemskog duha Beograda, slavi 34 godine postojanja. Splav Hua Hua je postao sinonim za najbolji prostor noćnog života Beograda.

Svaki Vaš uspeh, od položenih ispita, preko uspeha na poslu i zaljubljenosti, Splav Hua Hua je uvek tu za Vas. Naravno, uz uspeh, ide I neuspeh, ali opet je Splav Hua Hua mesto gde idete da se opustite i rasteretite svakodnevnih briga.

Ukoliko ste ljubitelj igranja po stolovima, kariranih stoljnjaka, drvenih stolova i fenomenalne uživo muzike, pravo mesto za Vaš izlazak je Splav Hua Hua. Ono što je sigurno je to da koji god žanr muzike da se svira, Vas I Vaše prijatelje će držati na nogama celo veče, tako da ćete biti svedoci da se uvek traži još po koja pesma za kraj te noći. Od barskih stolova preko niskih sedenja, pa sve do luksuznih separea, pružaju svojim gostima kvalitetan ugođaj već 34 godine.

Nalazi se na samom ušću Save u Dunav, sa kapacitetom od 300 ljudi. A profesionalno osoblje se trudi već 34 godine da Vaš provod učini fantastičnim I nezaboravnim. Ono što treba napomenuti je to da se na njemu nalaze česte promocije raznih vrsta alkoholnih pića. Tako da, šta se desi na Splavu Hua Hua, ostaje na Splavu Hua Hua!

Ono što je možda je I najbitnije, je to da se na ovom Splavu nalaze najlepše devojke Beograda, a da biste bile jedna od njih, potrudite se da izgledate što bolje za ovaj izlazak! Nabacite na sebe najbolje komade odeće i makeup-a i proslavite zajedno sa ekipom Splava Hua Hua najbolji 34.rođendan. Razveselite se u ovom predivnom prostoru koji radi od 00 pa sve do 5 sati ujutru, a onda pravo u novi dan I nove pobede!

Izvanredna ponuda, kao I atraktivna lokacija , već 34 godine ovom splavu obezbeđuje veliki broj gostiju iz dana u dan, a samim tim I veliku popularnost. Kako među našim stanovnicima, tako I među turistima. Nemojte se začuditi ako od stranca čujete da je ovo mesto “Belgrade’s must”. Svako ko je jednom posetio ovo mesto, postao je stalni gost.

Ono što ovaj splav stavlja u red najboljih splavova u Beogradu je taj što ima ogroman parking, tako da ne morate po gradu da se vozite satima dok ne nađete svoje odgovarajuće mesto za parking. Pitanje je samo, da li ćete biti u stanju da nakon provedene najbolje žurke na ovom splavu možete da uopšte prepoznate svoj automobil.

Dođite za ovaj vikend na nezaboravan provod i zajedno sa svojim najboljim prijateljima I porodicom uživajte u rođendanu! Poželite zajedno sa ekipom ovog fenomenalnog prostora za zabavu, da naš život ulepšavaju pa bar još ovoliko godina!

Dođite I uverite se zašto su najpoznatije ličnosti iz sveta muzike I sporta uvek odlučivale za zabavu na ovom mestu i rado dočekale rane jutarnje sate.

Blog kategorije:

Najčitaniji blogovi

O nama

 Sa tradicijom dugom preko 30 godina Splav Hua Hua je centar boemskog duha Beograda.   Kultno mesto Beograda za koje strani novinara kažu da je "Belgrade's Must" odnosno...

Opširnije

Kontakt podaci

 • Telefon: 062/262-212

 • Adresa: Najnovija (Stalna) Lokacija
  Ušće (kod Asterix-a i Fensi Kafane)

 • Email: info@kudaveceras.rs

Twitter

Radno vreme

  • Sreda 22h-04h
  • Petak 22h-04h
  • Subota 22h-04h